Mikä on Washlet?

Yksinkertaisesti selitettynä TOTO Washlet on WC istuin integroidulla bidee suihkulla. Washlet puhdistaa intiimialueet hellästi pehmeällä ja lämpimällä vesisuihkulla. Edellä mainittu on Washletin perusperiaate, mutta se on paljon muutakin. Washlet sisältää lukuisia toinen toistaan edistyksellisimpiä ominaisuuksia. Nykyään markkinoilla on lukuisia peseviä wc-istuimia. TOTO on kuitenkin se aito ja alkuperäinen. TOTO on myös syy sille, miksi automaattivessoja kutsutaan täällä päin “Japanilaisiksi vessoiksi”. TOTO on myynyt Washletteja yli 60 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Lue alta lisää Washletin ominaisuuksista!

TOTO Washlet teknologia

TOTO Washletit hyödyntävät markkinoiden edistyksellisintä teknologiaa, jonka avulla viet kylpyhuoneesi täysin uudelle tasolle. Lue alta TOTO:n kehittämistä ominaisuuksista, joita et edes tiennyt tarvitsevasi. 

Jokaisen TOTO-istuimen tärkein ominaisuus on tornadohuuhtelu. Mallista riippuen kaksi tai kolme suutinta aikaansaavat WC-istuimeen voimakkaan pyörteen, ikäänkuin pyörremyrskyn, tällöin jokainen kohta puhdistuu tehokkaasti. Vesisuihkujen samankierteisyys vahvistaa puhdistustehoa, mikään istuimen kohta ei jää koskematta. Tämän seurauksena on käytännössä mahdotonta, että istuimeen kertyisi bakteereita, mikrobeja tai jätettä.

Kaikki TOTO-keramiikka on pinnoitettu erittäin kestävällä ja erittäin sileällä CeFiONtect-lasituksella, jolloin lian ja homeen kertyminen on miltei mahdotonta. CeFiONtect-lasitus voidaan puhdistaa mikrokuituliinalla ilman pelkoa pinnan vaurioitumisesta ajan myötä. CeFiONtect-lasitus asettaa aivan uuden tason keraamisille pinnoille. Vaikka paljas silmä ei huomaa viereisessä kuvassa olevaa eroa, tavallinen keraaminen pinta näyttää kumpuiselta mikroskooppisella tasolla katsottuna. Siksi lika ja bakteerit tarttuvat siihen helpommin kuin CefiONtect-lasitukseen. Tämä erikoispinnoite lisätään juuri ennen lopullista polttoa mikä tekee siitä äärimmäisen kestävän. CeFiONtect pinnoite on vakiona kaikissa TOTO wc-istuimissa.

Kaikissa TOTO-istuimissa on sisäkaulukseton rakenne, istuimen reunassa ei ole vaikeapääsyistä kaulusrakennetta, jonka suojaan bakteereja sekä jätettä voisi kertyä. Sen johdosta perusteellinen puhdistus on nopeampaa, helpompaa ja tehokkaampaa.

Ennen käyttöä keraamiselle pinnalle sumutetaan vettä, näin lian ja jätteen kertyminen vähenee.

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Suihkusauvan asento voidaan säätää jokaiselle sopivaksi samoin kuin veden lämpötila ja voimakkuus. Käytön jälkeen suihkusauva puhdistaa automaattisesti itse itsensä.

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Tämän lisäksi voit aktivoida älykkään energian säästö ominaisuuden jonka avulla WC-istuin pystyy erottamaan ajan jolloin WC-istuin on usein käytössä ja milloin sitä käytetään vähemmän. Vähän käytetyssä WC-tilassa lämmitys menee automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Deodorizer käyttää tehokasta ilmansuodatinta joka imee ilmaa ennen käyttöä sekä käytön jälkeen. Ilma imetään ionisoidun hiilisuodattimen läpi mikä poistaa ilmasta pahat hajut.

Pesun jälkeen lämminilmanpuhallus kuivaa intiimialueet miellyttävästi.

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia. Käsitelty vesi on täysin turvallista luonnolle ja voidaan huoletta palauttaa kiertoon.

WC-kansi avautuu ja sulkeutuu automaattisesti. Tiettyihin malleihin on myös saatavilla automaattihuuhtelu. Ainutlaatuinen kylpyhuone syntyy TOTO NEOREST Washletilla sen automaattitoiminnot ovat uskomattomat. Kansi avautuu ja sulkeutuu automaattisesti, Deodorizer ja huuhtelu toimii automaattisesti.

Mukavuuden lisäksi WC-istuimesta tulee kosketusvapaa mikä vähentää bakteerien leviämistä.

Actilight teknologian avulla TOTO on luonut itsestään puhdistuvan Washletin.

Zirkoniumpinnoitteen ja UV-valon yhdistelmä käynnistää fotokatalyysiprosessin, joka tuhoaa kokonaan bakteerit ja jätteen. WC-istuin puhdistaa kirjaimellisesti itsensä. Istuimen keramiikka koostuu zirkoniumpinnoitteesta, joka on kestävää sekä vesihakuista eli vesi huuhtelee jätteen helposti pois. Kun istuinkansi on sulkeutunut, niin siinä oleva UV-valo syttyy ja palaa tunnin ajan. Erikoispinnoitteen ja UV-valon keskinäinen vaikutus vapauttaa aktivoitunutta happea, joka puolestaan hajottaa jätettä turmelematta pinnoitetta. Kyseinen prosessi on ympäristölle täysin turvallinen.