TOTO NEOREST AC Pesevä WC-istuin

TOTO AC pesevä WC-istuin on tuotevalikoiman edistyksellisin suihku-wc. Paketti koostuu Washletista, seinään kiinnitettävästä wc-istuimesta ja automaattisen huuhtelun hoitavasta moottoriyksiköstä. Washletissa on kaikki huippuominaisuudet kuten itsepuhdistustoiminto, tornadohuuhtelu ja lämmitettävä istuin. Saatavilla valkoisena.

Kuvaus

TOTO NEOREST AC on ensimmäinen itsensä täysin puhdistava pesevä WC-istuin. Sen edustama teknologia on kehittynyttä ja taistelee aktiivisesti likaa ja bakteereita vastaan.

Tämä Washlet on saatavissa kahdessa versiossa: NEOREST AC (Actilight-teknologialla) ja NEOREST EW (ewater+ teknologialla). Ulkoisesti nämä versiot näyttävät samanlaisilta, mutta niiden toimintatavat eroavat toisistaan. Actilight-teknologiassa likaa ja bakteereita hajotetaan käyttämällä UV-valoa ja zirkoniumpinnoitetta. Elektrolyyttisessä ewater+ -versiossa on puolestaan antibakteerisia ja puhdistavia ominaisuuksia. Esisumutustoiminto auttaa torjumaan bakteereja ja likaa jo ennen käyttöä sumuttamalla WC-istuimen sisäpintaa vedellä, jolloin jätteiden kertyminen vähenee.

Tämä innovatiivinen Washlet sisältää myös monia muita käteviä ominaisuuksia, kuten tunnistimella ohjatun istuinkannen, joka aukeaa ja sulkeutuu automaattisesti. Lisäksi siinä on automaattinen huuhtelu ja säädettävä kuivaaja, jotka tekevät käyttökokemuksesta miellyttävämmän.

Henkilökohtaiseen puhdistukseen tarkoitettu suihkupää on säädettävissä käyttäjän tarpeiden mukaan, ja lämmintä vettä saa jatkuvatoimisesta lämmittimestä rajoittamattoman määrän.

NEOREST AC -versiossa istuinrengasta ei lämmitetä jatkuvasti, vaan muistitoiminto tallentaa 10 päivän käyttötapahtumat ja sen jälkeen WC siirtyy tarvittaessa energiansäästötilaan.

Lue lisää valmistajan kotisivuilta!

 

Washlet, tekniset tiedot

Washlet, mittapiirros

Washlet Asennusohje (Washlet)

Washlet Käyttöohje

Hoito-ohje

Ominaisuudet

Vertaile Washletteja

 

 

Pakettiin sisältyy:

Neorest Washlet AC

Neorest WC AC, seinään kiinnitettävä

Huuhtelujärjestelmä

Suositellut lisävarusteet:

Huuhtelupainike

Kaukosäätimenpidike, vapaasti lattialla seisova

 

 

 

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia. Käsitelty vesi on täysin turvallista luonnolle ja voidaan huoletta palauttaa kiertoon.

Ennen käyttöä keraamiselle pinnalle sumutetaan vettä, näin lian ja jätteen kertyminen vähenee.

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Suihkusauvan asento voidaan säätää jokaiselle sopivaksi samoin kuin veden lämpötila ja voimakkuus. Käytön jälkeen suihkusauva puhdistaa automaattisesti itse itsensä.

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Tämän lisäksi voit aktivoida älykkään energian säästö ominaisuuden jonka avulla WC-istuin pystyy erottamaan ajan jolloin WC-istuin on usein käytössä ja milloin sitä käytetään vähemmän. Vähän käytetyssä WC-tilassa lämmitys menee automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Deodorizer käyttää tehokasta ilmansuodatinta joka imee ilmaa ennen käyttöä sekä käytön jälkeen. Ilma imetään ionisoidun hiilisuodattimen läpi mikä poistaa ilmasta pahat hajut.

Actilight teknologian avulla TOTO on luonut itsestään puhdistuvan Washletin.

Zirkoniumpinnoitteen ja UV-valon yhdistelmä käynnistää fotokatalyysiprosessin, joka tuhoaa kokonaan bakteerit ja jätteen. WC-istuin puhdistaa kirjaimellisesti itsensä. Istuimen keramiikka koostuu zirkoniumpinnoitteesta, joka on kestävää sekä vesihakuista eli vesi huuhtelee jätteen helposti pois. Kun istuinkansi on sulkeutunut, niin siinä oleva UV-valo syttyy ja palaa tunnin ajan. Erikoispinnoitteen ja UV-valon keskinäinen vaikutus vapauttaa aktivoitunutta happea, joka puolestaan hajottaa jätettä turmelematta pinnoitetta. Kyseinen prosessi on ympäristölle täysin turvallinen.

Pesun jälkeen lämminilmanpuhallus kuivaa intiimialueet miellyttävästi.

AUTOMAATTINEN YÖVALO

AUTOMAATTINEN KANSI 

ENERGIANSÄÄSTÖTOIMINTO

Lue lisää TOTO tuotteiden teknologiasta!