TOTO LF pesuallas

Kuvaus

TOTO LF pesuallas on tyylikäs ja laadukas valinta moderniin kylpyhuoneeseen tai wc-tilaan. Sen moderni muotoilu yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, ja sen pinnan sileys tekee siitä miellyttävän koskettaa. Pesuallas on valmistettu kestävästä keraamisesta materiaalista, joka on helppohoitoinen ja pitkäikäinen.

TOTO LF on saatavilla kahdessa eri kokoluokassa 500 & 600mm.

Pesualtaan erityiskäsittely estää likaa ja bakteereita tarttumasta siihen, joten se on hygieninen ja helppo pitää puhtaana. TOTO LF pesualtaan mukana toimitetaan ylivuotosuoja, joka estää veden ylivuodon pesualtaasta. Pesuallas on varustettu 32 mm:n poistoventtiilillä.

Pesualtaan asennus on nopeaa ja helppoa, sillä sen mukana toimitetaan selkeät asennusohjeet ja kiinnitystarvikkeet. TOTO LF pesuallas on varustettu käytännöllisillä ominaisuuksilla, jotka tekevät siitä hyvän valinnan pitkäaikaiseen käyttöön.

TOTO LF pesualtaan elegantti ja moderni muotoilu sopii monenlaisiin kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Sen kestävä materiaali ja helppohoitoisuus tekevät siitä luotettavan valinnan pitkäaikaiseen käyttöön. Pesualtaan yksinkertainen muotoilu ja käytännölliset ominaisuudet tarjoavat laadukkaan käyttökokemuksen arjessa.