TOTO Neorest WX1 Pesevä WC-istuin

TOTO Neorest WX 1 on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä pesevistä WC-istuimista.

Kuvaus

Uudet NEOREST® WX Washletit ovat TOTOn lippulaivatuotteita, joihin on integroitu ja yhdistetty viimeisimmän sukupolven tunnetut WASHLET®-hygienia- ja mukavuusteknologiat. Muotoilulle on ominaista pyöreä, harmonisesti virtaava muoto. Ulkoisesti WASHLET® ja keraaminen WC muodostavat yhden kokonaisuuden ilman kulmia ja reunoja, joka on kuin yhdestä muotista valettu. WX1 mallista on myös saatavilla hieman enemmän ominaisuuksia sisältävä WX2 malli. 

Lue lisää TOTO:n kotisivuilta!

Mittapiirros

Tekniset tiedot

Asennusohje

Asennusvideo

Käyttöohje

WX 1 paketti sisältää:

Washlet RX 1

Seinään kiinnitettävä WC-istuin WX1 mallille

Putkiliitossarja WX malleille

Huuhtelujärjestelmä Washletille

Huuhtelupainike

 

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia. Käsitelty vesi on täysin turvallista luonnolle ja voidaan huoletta palauttaa kiertoon.

Ennen käyttöä keraamiselle pinnalle sumutetaan vettä, näin lian ja jätteen kertyminen vähenee.

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Suihkusauvan asento voidaan säätää jokaiselle sopivaksi samoin kuin veden lämpötila ja voimakkuus. Käytön jälkeen suihkusauva puhdistaa automaattisesti itse itsensä.

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Tämän lisäksi voit aktivoida älykkään energian säästö ominaisuuden jonka avulla WC-istuin pystyy erottamaan ajan jolloin WC-istuin on usein käytössä ja milloin sitä käytetään vähemmän. Vähän käytetyssä WC-tilassa lämmitys menee automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Deodorizer käyttää tehokasta ilmansuodatinta joka imee ilmaa ennen käyttöä sekä käytön jälkeen. Ilma imetään ionisoidun hiilisuodattimen läpi mikä poistaa ilmasta pahat hajut.

Pesun jälkeen lämminilmanpuhallus kuivaa intiimialueet miellyttävästi.

AUTOMAATTINEN YÖVALO

AUTOMAATTINEN KANSI 

ENERGIANSÄÄSTÖTOIMINTO