TOTO RP WC-istuin, seinämalli

TOTO:n RP seinämalli on suunniteltu täyttämään moderneimpien kylpyhuoneiden vaatimukset. Tämä huippuluokan WC-istuin tarjoaa käyttäjilleen erinomaisen käyttökokemuksen sekä teknisesti edistyksellisiä ominaisuuksia.

 

 

Kuvaus

TOTO RP -mallissa ei ole reunoja, mikä tekee siitä helppohoitoisen ja helposti puhdistettavan. WC-kulhon sileä ja hienorakenteinen CEFIONTECT-lasite estää lian, homeen ja bakteerien tarttumisen pintaan. TORNADO FLUSH -huuhtelujärjestelmä varmistaa, että WC-istuin puhdistuu aina perusteellisesti. Tehokas pyörre luo voimakkaan virtauksen, joka huuhtelee kaiken lian ja jätteen pois, eikä roiskeita synny. Lisäksi huuhtelu käyttää vain vähän vettä (4,5 litraa). TORNADO FLUSH myös vähentää suolistopatogeenien leviämistä, kuten on todettu Prof. Dr. Med. Zastrow’n hygieniaraportissa. TOTO on myös parantanut Tornado Flushin äänitasoa entisestään, ja se on nyt erittäin hiljainen, äänitason ollessa alle 64,8 dB.

 

 

Mittapiirros

Tekniset tiedot

Asennusohje

CEFIONTECT puhdistusohje

Hygieniaraportti

 

 

 

Jokaisen TOTO-istuimen tärkein ominaisuus on tornadohuuhtelu. Mallista riippuen kaksi tai kolme suutinta aikaansaavat WC-istuimeen voimakkaan pyörteen, ikäänkuin pyörremyrskyn, tällöin jokainen kohta puhdistuu tehokkaasti. Vesisuihkujen samankierteisyys vahvistaa puhdistustehoa, mikään istuimen kohta ei jää koskematta. Tämän seurauksena on käytännössä mahdotonta, että istuimeen kertyisi bakteereita, mikrobeja tai jätettä.