TOTO SX Pesevä WC-istuin

TOTO Washlet SX on huippuluokan pesevä WC-istuin, joka yhdistää japanilaisen suunnittelun ja teknologian parhaimmat puolet. Tämä innovatiivinen Washlet-malli tarjoaa erinomaista mukavuutta ja hygieniaa, ja se on suunniteltu vastaamaan vaativien käyttäjien tarpeisiin.

Kuvaus

WASHLET® SX EWATER+ hurmaa sirolla, kaarevalla muotoilullaan sekä monilla edistyksellisillä ominaisuuksillaan. Lisäksi TOTOn ainutlaatuinen EWATER+ -teknologia nostaa tämän pesevän-wc:n uudelle hygieniatasolle.

Washlet SX-mallissa on tutut puhdistusominaisuudet, jotka löytyvät kaikista TOTOn WASHLET® -malleista. Käyttäjät voivat valita kolmesta eri suihkutyyppiä intiimipesuun ja lisätä käytön aikana hierovan toiminnon. Veden asentoa, painetta ja lämpötilaa voi säätää haluamallaan tavalla. WASHLET® SX  sisältää myös hajunpoistajan, lämmitetyn istuimen ja PREMIST-tekniikan. Kaukosäädin tekee asetusten muuttamisen ja puhdistustoimintojen käytön helpoksi ja käteväksi, ja muistitoiminto tallentaa asetukset kahdelle henkilölle.

Tämä pesevä WC-istuin käyttää integroitua EWATER+ -teknologiaa, joka puhdistaa suihkupään hygieenisellä ja likaa hylkivällä elektrolysoituneella vedellä (EWATER+) jokaisen käytön jälkeen. EWATER+ muuttuu ajan myötä takaisin tavalliseksi vesijohtovedeksi, ja se on myös täysin ympäristöystävällinen. EWATER+ -ominaisuuden voi aktivoida myös halutessaan kaukosäätimellä.

Tämän mallin etu on myös automaattisen tai manuaalisen kalkinpoiston valitsemismahdollisuus. Ohjelma hallitsee automaattista kalkinpoistoprosessia, joka käyttää TOTOn suosittelemaa kaupallisesti saatavilla olevaa kalkinpoistoainetta.

Sähkön säästämiseksi WASHLET® SX EWATER+ -mallissa on energiansäästötila, joka aktivoituu automaattisesti, kun wc:tä ei käytetä pitkään aikaan. Tähän malliin sisältyy myös pehmeästi sulkeutuva kansi.

SX malli on saatavilla myös automaattisesti huuhtelevalla yksiköllä.

Lue lisää valmistajan sivuilta!

Mittapiirros

Vertaile Washlet-mallistoa

Asennusohje

Liitosohje

Asennusvideo

Käyttöohje

Hoito-ohje

SX Pesevä WC-istuin sisältää:

Washlet SX sis. kaukosäädin

WC SP, seinään kiinnitettävä

Liitossarja

Mini Ball venttiili

SX automaattisella huuhtelulla sisältää edellä mainittujen lisäksi: 

Huuhtelujärjestelmä, automaattinen

Huuhtelupainike

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia. Käsitelty vesi on täysin turvallista luonnolle ja voidaan huoletta palauttaa kiertoon.

Ennen käyttöä keraamiselle pinnalle sumutetaan vettä, näin lian ja jätteen kertyminen vähenee.

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Suihkusauvan asento voidaan säätää jokaiselle sopivaksi samoin kuin veden lämpötila ja voimakkuus. Käytön jälkeen suihkusauva puhdistaa automaattisesti itse itsensä.

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Tämän lisäksi voit aktivoida älykkään energian säästö ominaisuuden jonka avulla WC-istuin pystyy erottamaan ajan jolloin WC-istuin on usein käytössä ja milloin sitä käytetään vähemmän. Vähän käytetyssä WC-tilassa lämmitys menee automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Deodorizer käyttää tehokasta ilmansuodatinta joka imee ilmaa ennen käyttöä sekä käytön jälkeen. Ilma imetään ionisoidun hiilisuodattimen läpi mikä poistaa ilmasta pahat hajut.

ENERGIANSÄÄSTÖTOIMINTO