TOTO ES WC-istuin, seinämalli

Oletko etsimässä tyylikästä ja huipputeknologista vessaa kotiisi tai toimistollesi? TOTO ES WC on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Tämä vessamalli on suunniteltu tarjoamaan sinulle ensiluokkaista käyttömukavuutta ja huippuluokan teknologiaa.

Kuvaus

TOTO:n ES-WC istuin on modernisti muotoiltu WC, jonka kehittämisessä on tavoiteltu maksimaalista hygieniatasoa. Lisäksi TOTO ES on erittäin helppo asentaa.

Yksi huomionarvoinen ominaisuus on wc-kulhon reunattomuus, mikä tekee siitä erityisen helppohoitoisen ja nopeasti puhdistettavan. Tässä WC-istuimessa ei ole vaikeasti puhdistettavia paikkoja, minne lika voisi jäädä.

Keraamisessa WC-istuimessa on käytetty CEFIONTECT-lasia, joka antaa sille äärimmäisen sileän ja hienorakenteisen pinnan. Tämä estää tehokkaasti lian, homeen ja bakteerien tarttumisen pintaan. Näin wc-istuimen puhtaanapito on entistä vaivattomampaa ja hygienia pysyy erinomaisella tasolla.

TORNADO-huuhtelu varmistaa, että wc-istuimen sisäosa puhdistuu perusteellisesti jokaisen huuhtelun yhteydessä. Veden voimakas pyörre luo tehokkaan pesuefektin, joka ulottuu koko ”kulhoon”. Tämä mahdollistaa bakteerien ja jätteiden tehokkaan huuhtoutumisen pois kulhosta käyttäen samalla vain vähän vettä ilman suihkun muodostumista. Lisäksi on havaittu, että TORNADO-tyhjennysjärjestelmä käytännössä vähentää suoliston taudinaiheuttajien leviämistä, mikä on todettu myös hygieniaspesialisti Prof. Dr. Med. Zastrowin tekemässä raportissa.

TOTO ES -wc tarjoaa siis erinomaisen yhdistelmän tyylikkyyttä, korkeaa hygieniaa ja helppohoitoisuutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan moderneihin wc-tiloihin.

Lue lisää valmistajan sivuilta!

Mittapiirros

Tekniset tiedot

Puhdistusohje

Jokaisen TOTO-istuimen tärkein ominaisuus on tornadohuuhtelu. Mallista riippuen kaksi tai kolme suutinta aikaansaavat WC-istuimeen voimakkaan pyörteen, ikäänkuin pyörremyrskyn, tällöin jokainen kohta puhdistuu tehokkaasti. Vesisuihkujen samankierteisyys vahvistaa puhdistustehoa, mikään istuimen kohta ei jää koskematta. Tämän seurauksena on käytännössä mahdotonta, että istuimeen kertyisi bakteereita, mikrobeja tai jätettä.