TOTO Neorest EW pesevä WC-istuin

Kuvaus

NEOREST EW WASHLET on perustaltaan samanlainen kuin NEOREST AC , erona ainoastaan se, että EW ei sisällä puhdistavaa Actilight-teknologiaa.

Ennen käyttöä NEOREST EW WASHLET sumuttaa WC-istuimen sisäosaan vettä, jolloin istuimen kosteaan sisäpintaan tarttuu vähemmän jätettä. Sen jälkeen kun WC-istuinta on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa sisäpintaan elektrolyyttisesti käsiteltyä vettä. Tämä ewater+ omaa antibakteerisia ja puhdistavia vaikutuksia.

Samoin kuin NEOREST AC, niin NEOREST EW omaa tunnistimia, joiden avulla automatiikka avaa ja sulkee WC-istuimen kannen, huuhtelee ja säätää kuivausta. WC-istuimen lämmitettävä rengas sekä ilmanraikastin varmistavat, että käyttökokemus on miellyttävä. Kaikki toiminnot, mukaan lukien vesisuihkun lämpötila, paine ja suuntaus ovat kauko-ohjaimella kätevästi säädettävissä.

Lue lisää valmistajan sivuilta!

Mittapiirros

Tekniset tiedot

Washlettien ominaisuudet

Vertaile Washletteja

Asennusohje

DOC

Käyttöohje

Huolto-ohje

Paketti sisältää:

Neorest Washlet EW

Neorest EW WC, seinään kiinnitettävä

Huuhtelujärjestelmä

Suositellut lisävarusteet:

Huuhtelupainike

Kaukosäätimenpidike, vapaasti seisova

 

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia. Käsitelty vesi on täysin turvallista luonnolle ja voidaan huoletta palauttaa kiertoon.

Ennen käyttöä keraamiselle pinnalle sumutetaan vettä, näin lian ja jätteen kertyminen vähenee.

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Suihkusauvan asento voidaan säätää jokaiselle sopivaksi samoin kuin veden lämpötila ja voimakkuus. Käytön jälkeen suihkusauva puhdistaa automaattisesti itse itsensä.

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Tämän lisäksi voit aktivoida älykkään energian säästö ominaisuuden jonka avulla WC-istuin pystyy erottamaan ajan jolloin WC-istuin on usein käytössä ja milloin sitä käytetään vähemmän. Vähän käytetyssä WC-tilassa lämmitys menee automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Deodorizer käyttää tehokasta ilmansuodatinta joka imee ilmaa ennen käyttöä sekä käytön jälkeen. Ilma imetään ionisoidun hiilisuodattimen läpi mikä poistaa ilmasta pahat hajut.

Pesun jälkeen lämminilmanpuhallus kuivaa intiimialueet miellyttävästi.

AUTOMAATTINEN YÖVALO

AUTOMAATTINEN KANSI 

ENERGIANSÄÄSTÖTOIMINTO

Lue lisää TOTO tuotteiden teknologiasta!