TOTO MH WC-istuin, lattiamalli

TOTO MH WC on innovatiivisella teknologialla varustettu huippuluokan WC-istuin.

Kuvaus

TOTO MH on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä perinteisistä WC-istuimista.

Lattialle asennettavassa WC-istuimessa on rimless-suunnittelu. Se tarkoittaa, ettei wc-kulhossa ole reunoja, joissa lika ja jätteet voisivat piileskellä. Tämä tekee wc:n pesemisestä nopeaa ja helppoa. Lisäksi wc:ssä on erityinen CEFIONTECT-lasite, joka tekee pinnasta sileän ja estää lian, homeen ja bakteerien tarttumisen siihen.

TORNADO FLUSH -tekniikka takaa sen, että wc-kulho puhdistuu aina perusteellisesti jokaisella huuhtelulla. Vesi pyörteilee tehokkaasti kulhossa ja huuhtelee kaiken lian pois, eikä siitä tule roiskeita. Lisäksi huuhtelu kuluttaa vähän vettä, vain 4,5 litraa. TORNADO FLUSH on myös todettu käytännössä vähentävän suolistopatogeenien leviämistä.

MH-sarjasta löydät myös seinämallin sekä lattia/seinämallin

Lue lisää valmistaja sivuilta!

 

Liitosvaihtoehdot

Tekniset tiedot

Asennusohje

Hoito-ohje

Paketti sisältää:

WC-istuin

Huuhtelusäiliö

Jokaisen TOTO-istuimen tärkein ominaisuus on tornadohuuhtelu. Mallista riippuen kaksi tai kolme suutinta aikaansaavat WC-istuimeen voimakkaan pyörteen, ikäänkuin pyörremyrskyn, tällöin jokainen kohta puhdistuu tehokkaasti. Vesisuihkujen samankierteisyys vahvistaa puhdistustehoa, mikään istuimen kohta ei jää koskematta. Tämän seurauksena on käytännössä mahdotonta, että istuimeen kertyisi bakteereita, mikrobeja tai jätettä.