TOTO RW Pesevä WC-istuin

Toto RW on malliston myydyin Washlet. GREEN GOOD DESIGN palkinnon voittanut Washlet tarjoaa lähes kaikki TOTO:n huippuominaisuudet. RW on seinälle kiinnitettävä malli.

Kuvaus

TOTO RW on yksi markkinoiden myydyimmistä pesevistä WC-istuimista. RW-mallin muotoilu on siro ja tyylikäs. Lisähygieniaa tarjoaa TOTO:n ainutlaatuinen EWATER+ -teknologia, joka puhdistaa perusteellisesti suihkutussuuttimen ja WC-istuimen. EWATER+ on elektrolysoitua vettä, jolla on likaa hylkiviä ja puhdistavia ominaisuuksia, jolloin jätteellä, homeella ja bakteereilla on vähemmän mahdollisuuksia selviytyä. EWATER+ on myös täysin ympäristöystävällinen ja muuttuu lopulta takaisin tavalliseksi vedeksi. RW-mallin käteviin hygieniaominaisuuksiin kuuluu myös automaattinen WC-kansi.

Kuten kaikissa TOTO:n pesevissä WC-istuimissa,  RW:ssä on myös kolme erilaista vesisuihkutyyppiä. Lisäksi RW-malliin on mahdollista lisätä erilaisia värinä- ja hierontatoimintoja.  Näitä ja muita asetuksia, kuten vesisuihkun painetta, lämpötilaa ja asentoa, voi säätää yksilöllisesti kaukosäätimellä. Kaukosäätimen muistitoiminto mahdollistaa myös kahden henkilön tallentaa omat suosikkiasetuksensa.

Tämä malli on varustettu myös kuivaajalla, ilmanraikastimella, lämmitetyllä istuimella sekä PREMIST-teknologialla.

RW-mallissa on myös kalkinpoistotoiminto – se mahdollistaa sekä automaattisen että manuaalisen kalkinpoiston. Laite ilmoittaa, kun on aika poistaa kalkki, ja tämän voi käynnistää automaattisesti vastaavalla ohjelmalla. Pesevän WC-istuimen manuaalinen kalkinpoisto onnistuu yksinkertaisesti suihkutussuuttimen poistamalla. Toisin kuin muiden valmistajien mallit, TOTO suosittelee käytettäväksi yhtä kaupallisesti saatavilla olevista kalkinpoistotuotteista.

WASHLET® RW:ssä on myös valo sivulla, joka syttyy automaattisesti, kun joku lähestyy vessaa. Käyttämättömänä tietyn ajanjakson jälkeen WASHLET® siirtyy automaattisesti energiansäästötilaan sähkön säästämiseksi.

TOTO RW on saatavilla perusmallin lisäksi automaattisella huuhtelulla.

Lue lisää tästä tuotteesta valmistajan sivulta! 

Tekniset tiedot Washlet RW

Mittapiirros Washlet RW

Tekniset tiedot RP WC

Mittapiirros RP WC

Asennusohje

Liitäntäohje

Asennusvideo

Käyttöohje

Hoito-ohje

 

TOTO RW paketti sisältää:

Washlet RW sis. kaukosäädin

WC RP, seinään kiinnitettävä WC-istuinosa

WC kytkentäsarja

Mini Ball venttiili

Lisäksi automaattisen huuhtelun malliin lisätään:

Huuhtelujärjestelmä automaattisella huuhtelulla

Huuhtelupainike

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia. Käsitelty vesi on täysin turvallista luonnolle ja voidaan huoletta palauttaa kiertoon.

Ennen käyttöä keraamiselle pinnalle sumutetaan vettä, näin lian ja jätteen kertyminen vähenee.

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Suihkusauvan asento voidaan säätää jokaiselle sopivaksi samoin kuin veden lämpötila ja voimakkuus. Käytön jälkeen suihkusauva puhdistaa automaattisesti itse itsensä.

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Tämän lisäksi voit aktivoida älykkään energian säästö ominaisuuden jonka avulla WC-istuin pystyy erottamaan ajan jolloin WC-istuin on usein käytössä ja milloin sitä käytetään vähemmän. Vähän käytetyssä WC-tilassa lämmitys menee automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Deodorizer käyttää tehokasta ilmansuodatinta joka imee ilmaa ennen käyttöä sekä käytön jälkeen. Ilma imetään ionisoidun hiilisuodattimen läpi mikä poistaa ilmasta pahat hajut.

Pesun jälkeen lämminilmanpuhallus kuivaa intiimialueet miellyttävästi.

AUTOMAATTINEN VALO

ENERGIANSÄÄSTÖTOIMINTO