TOTO RG Lite Pesevä WC-istuin

TOTO Washlet RG Lite on seinälle asennettava pesevä WC-istuin. RG Lite sisältää tehokkaat ja vettä säästävät ominaisuudet kuten tornadohuuhtelun ja Ewater+. Molemmat teknologiat ovat saavuttaneet kansainvälisesti tunnustetun kestävän kehityksen palkinnon ”GREEN GOOD DESIGN AW.

Kuvaus

WASHLET® RG Lite on yksinkertaisen sulavasti muotoilut pesevä WC-istuin. RG Lite on ”riisutumpi versio” suositusta RG-mallista.

RG Liten erityisominaisuus on ainutlaatuinen EWATER+ -teknologia. EWATER+ on elektrolysoitua vesijohtovettä, jolla on puhdistavia ja likaa hylkiviä ominaisuuksia. WASHLET® RG Lite puhdistaa suihku-wc:n suihkupään sekä vesijohtovedellä että EWATER+:lla jokaisen käytön jälkeen. Perusteellinen puhdistus on erityisen tärkeää intiimialueiden korkeimman mahdollisen hygienian varmistamiseksi. EWATER+ -ominaisuuden voi myös aktivoida kaukosäätimellä puhdistamaan suihkupäätä niin usein kuin haluaa. EWATER+ on erityisen ympäristöystävällinen teknologia, koska elektrolysoitu vesi muuttuu ajan myötä takaisin tavalliseksi vesijohtovedeksi.

WASHLET® RG Lite sisältää kaikki puhdistusominaisuudet, jotka ovat saatavilla kaikissa TOTO WASHLET® -malleissa. Valittavissa on kolme erilaista suihkutyyppiä intiimipesuun sekä mahdollisuus lisätä hierontaa ja oskilloivaa toimintoa. Voit myös säätää veden asentoa, painetta ja lämpötilaa sekä istuimen asentoa omien mieltymystesi mukaan. Muistitoiminnon ansiosta voit tallentaa yksilölliset asetukset jopa kahdelle henkilölle. Kaikki ominaisuudet ovat helppoja aktivoida mukana toimitettavalla kaukosäätimellä.

Muita mukavuus- ja hygieniaominaisuuksia ovat lämmitetty istuin ja pehmeästi sulkeutuva kansi. Energiansäästötila aktivoituu automaattisesti, kun WASHLET® ei ole ollut käytössä hetkeen.

Lue lisää valmistajan sivuilta!

Mittapiirros

Tekniset tiedot

Ominaisuudet

Asennusohje

Liitosohje

Asennusvideo

Käyttöohje

Huolto-ohje

 

RG Lite pakettiin sisältyy:

RG Lite Washlet sis. kaukosäädin

WC GP, seinään kiinnitettävä

Liitossarja

Mini Ball venttiili

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia. Käsitelty vesi on täysin turvallista luonnolle ja voidaan huoletta palauttaa kiertoon.

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Suihkusauvan asento voidaan säätää jokaiselle sopivaksi samoin kuin veden lämpötila ja voimakkuus. Käytön jälkeen suihkusauva puhdistaa automaattisesti itse itsensä.

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Tämän lisäksi voit aktivoida älykkään energian säästö ominaisuuden jonka avulla WC-istuin pystyy erottamaan ajan jolloin WC-istuin on usein käytössä ja milloin sitä käytetään vähemmän. Vähän käytetyssä WC-tilassa lämmitys menee automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

ENERGIANSÄÄSTÖTOIMINTO