TOTO SP WC-istuin, seinämalli

TOTOn ensimmäinen kulmikas WC-istuin. Tässä huippulaadukkaassa WC-istuimessa on keraaminen pinnoite ja vettä säästävä huuhtelumenetelmä.

Kuvaus

TOTO esitteli ensimmäisen wc-istuimensa kulmikkaalla muotoilulla vuonna 2018. SP WC-istuin on vastakohta klassiselle kaarevalle muotoilulle, joka tunnetaan nimellä RP WC.

TOTO:lle tyypillisellä tavalla tämäkin malli on reunaton, eli lialla ei ole paikkaa piileksiä ja puhdistus on helppoa.

Keraamisessa WC-istuimessa on käytetty CEFIONTECT-lasia, joka antaa sille äärimmäisen sileän ja hienorakenteisen pinnan. Tämä estää tehokkaasti lian, homeen ja bakteerien tarttumisen pintaan. Näin wc-istuimen puhtaanapito on entistä vaivattomampaa ja hygienia pysyy erinomaisella tasolla.

TORNADO-huuhtelu varmistaa, että wc-istuimen sisäosa puhdistuu perusteellisesti jokaisen huuhtelun yhteydessä. Veden voimakas pyörre luo tehokkaan pesuefektin, joka ulottuu koko “kulhoon”. Tämä mahdollistaa bakteerien ja jätteiden tehokkaan huuhtoutumisen pois kulhosta käyttäen samalla vain vähän vettä ilman suihkun muodostumista. Lisäksi on havaittu, että TORNADO-tyhjennysjärjestelmä käytännössä vähentää suoliston taudinaiheuttajien leviämistä, mikä on todettu myös hygieniaspesialisti Prof. Dr. Med. Zastrowin tekemässä raportissa.

Lue lisää valmistajan sivuilta!

 

Tekniset tiedot

Asennusohje

 

Toimitukseen kuuluu:

TOTO WC SP

Valinnaisena lisävarusteena voit hankkia:

WC-istuimen kannen

WC-istuimen renkaan

Jokaisen TOTO-istuimen tärkein ominaisuus on tornadohuuhtelu. Mallista riippuen kaksi tai kolme suutinta aikaansaavat WC-istuimeen voimakkaan pyörteen, ikäänkuin pyörremyrskyn, tällöin jokainen kohta puhdistuu tehokkaasti. Vesisuihkujen samankierteisyys vahvistaa puhdistustehoa, mikään istuimen kohta ei jää koskematta. Tämän seurauksena on käytännössä mahdotonta, että istuimeen kertyisi bakteereita, mikrobeja tai jätettä.