TOTO RP COMPACT WC-istuin, seinämalli

TOTO RP Compact WC-malli on huippuluokan vessa, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja edistyksellistä teknologiaa. Tämä WC-malli on suunniteltu säästämään tilaa, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun pienempiin wc-tiloihin.

Kuvaus

TOTO RP Compact WC-malli on huippuluokan vessa, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja edistyksellistä teknologiaa. Tämä kompakti WC-malli on suunniteltu erityisesti säästämään tilaa, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun pienempiin kylpyhuoneisiin tai wc-tiloihin.

RP Compact WC-mallissa on patentoitu Tornado Flush -huuhtelujärjestelmä, joka tarjoaa tehokkaan ja ympäristöystävällisen huuhtelun. Voit luottaa siihen, että jokainen huuhtelu poistaa likaantumisen ja jätteet tehokkaasti ilman ylimääräistä vedenkulutusta. TOTO RP Compact WC-malli on myös varustettu CEFIONTECT-pinnoitteella, joka estää likaa ja bakteereja tarttumasta WC:n pintaan. Tämä innovatiivinen pinnoite takaa, että wc on helppohoitoinen ja ylläpitää puhtautta pitkään.

Minimalistinen muotoilu tekee TOTO RP Compact WC-mallista täydellisen valinnan pienempiin kylpyhuoneisiin. Voit olla varma siitä, että tämä tyylikäs ja kompakti wc-malli sopii saumattomasti yhteen kylpyhuoneesi sisustustyylisi kanssa. Lisäksi WC-malli on varustettu käyttäjäystävällisellä SoftClose-kannella, joka sulkeutuu pehmeästi ja äänettömästi.

Lue lisää valmistajan sivuilta!

Mittapiirros

Tekniset tiedot

Asennusohje

Hoito-ohje

Siivousohje

Jokaisen TOTO-istuimen tärkein ominaisuus on tornadohuuhtelu. Mallista riippuen kaksi tai kolme suutinta aikaansaavat WC-istuimeen voimakkaan pyörteen, ikäänkuin pyörremyrskyn, tällöin jokainen kohta puhdistuu tehokkaasti. Vesisuihkujen samankierteisyys vahvistaa puhdistustehoa, mikään istuimen kohta ei jää koskematta. Tämän seurauksena on käytännössä mahdotonta, että istuimeen kertyisi bakteereita, mikrobeja tai jätettä.