TOTO WC

TOTO WC - Reunuksettomat WC-istuimet

TOTO:n valmistamat reunuksettomat WC-istuimet edustavat markkinan kärkipäätä niin hygienian, kuin myös ominaisuuksien puolesta. Reunuksettomien vessojen etuna on helppohoitoisuus, jonka lisäksi ne ovat tyylikkäitä. Ota askel tulevaisuuteen ja hanki itsellesi aito japanilainen vessa. Et tule katumaan. 

TOTO Tornado Flush

TOTO Tornado Flush, eli suomennettuna tornadohuuhtelu on ominaisuus, jonka avulla et tarvitse enää vessaharjaa. Tornado Flush syöttää vettä wc-istuimeen 2-3 eri suuttimesta muodostaen voimakkaan pyörteen. Normaalista huuhtelusta poiketen TOTO Tornado Flush ei roiski vettä ja se on myös säästeliäämpi sekä hiljaisempi.

TOTO Tornado Flush pitää bakteerit aisoissa ja se on testattu vaativimmissakin olosuhteissa. Osa malleista pystyy vastaaman jopa sairaalastandardeihin ja ne ovat saaneet hygieniasertifikaatin.

CEFIONTECT

CEFIONTECT on keraaminen helposti puhdistettavissa oleva pinnoite. CEFIONTECT on vakiovaruste kaikissa TOTO:n vessoissa. Pinnat ovat helppo pyyhkiä esimerkiksi mikrokuituliinalla. Pinnoite on poikkeuksellisen kestävä, joten se on loistava valinta niille, jotka arvostat helppohoitoisuutta.

CEFIONTECT:in etuja ovat:

  • Helppohoitoisuus
  • Kestävyys
  • Ulkonäkö

Reunaton design

TOTO Rimless Design, eli reunaton design tarkoittaa sitä, että TOTO:n tuotteissa ei ole vaikeasti saavutettavissa olevia koloja tai rimoja, minne bakteerit voisivat mahdollisesti pesiytyä. 

Tämä mahdollistaa vessan helpon siivouksen ja puhtaanapidon. TOTO on valmistanut reunuksettomia vessoja jo vuodesta 2002, joten vuosien varrella on löydetty parhaat mahdolliset designit. Reunuksettomia wc-istuimia onkin myyty yli kahdeksan miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.