TOTO NC WC-istuin, seinämalli

Toto NC vessamalli on huippuluokan teknologian edustaja, joka yhdistää innovatiivisen muotoilun ja huipputason suorituskyvyn. Tämä WC on suunniteltu tarjoamaan käyttäjilleen ylivertaista mukavuutta ja hygieniaa, samalla kun se kuluttaa vähemmän vettä kuin perinteiset mallit.

Kuvaus

TOTO NC WC-istuin on laadukas seinälle asennettava WC, joka tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden ja hygienian. Tilaa säästävä seinämalli sopii täydellisesti moderneihin kylpyhuoneisiin ja sen tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa. WC:ssä on tehokas Tornado Flush -huuhtelujärjestelmä, joka luo pyörteen ja puhdistaa WC:n sisäpinnan tehokkaasti ja perusteellisesti. Lisäksi sen säädettävä huuhtelumäärä mahdollistaa vedenkulutuksen säästämisen ja ympäristön huomioimisen.

Toto NC WC:n muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja sen SoftClose-kansi takaa hiljaisen ja miellyttävän käyttökokemuksen. WC on myös helppo puhdistaa, sillä sen CEFIONTECT -pinta hylkii likaa ja bakteereja.

Lue lisää valmistajan sivuilta!

Mittapiirros

Tekniset tiedot

CEFIONTECT puhdistusohje

Jokaisen TOTO-istuimen tärkein ominaisuus on tornadohuuhtelu. Mallista riippuen kaksi tai kolme suutinta aikaansaavat WC-istuimeen voimakkaan pyörteen, ikäänkuin pyörremyrskyn, tällöin jokainen kohta puhdistuu tehokkaasti. Vesisuihkujen samankierteisyys vahvistaa puhdistustehoa, mikään istuimen kohta ei jää koskematta. Tämän seurauksena on käytännössä mahdotonta, että istuimeen kertyisi bakteereita, mikrobeja tai jätettä.