Toto RG pesevä WC-istuin

TOTO Washlet RG on innovatiivinen ja moderni WC-istuin, joka tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja huippuluokan hygienian kylpyhuoneessasi. Tämä älykäs ja teknisesti edistyksellinen tuote on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen pesu- ja kuivauskokemuksen.

Kuvaus

WASHLET® RG erottuu yksinkertaisella suunnittelullaan ja pehmeillä, sulavilla linjoillaan, mikä tekee siitä helposti sovitettavan ja yhdistettävän mihin tahansa tilaan. RG malli on nyt saatavilla myös Lite-versiona.

Tämän mallin erityisominaisuus on TOTOn ainutlaatuinen EWATER+ -teknologia. EWATER+ on elektrolysoitua vettä, jolla on puhdistavia ja likaa hylkiviä ominaisuuksia. WASHLET® RG puhdistaa suihku-wc:n suihkupään sekä vesijohtovedellä että EWATER+:lla jokaisen käytön jälkeen. Perusteellinen puhdistus on erityisen tärkeää intiimialueiden korkeimman mahdollisen hygienian varmistamiseksi. EWATER+ -ominaisuuden voi myös aktivoida kaukosäätimellä puhdistamaan suihkupäätä niin usein kuin haluaa. EWATER+ on erityisen ympäristöystävällinen teknologia, koska elektrolysoitu vesi muuttuu ajan myötä takaisin tavalliseksi vesijohtovedeksi.

WASHLET® RG sisältää kaikki puhdistusominaisuudet, jotka ovat saatavilla TOTO WASHLET® -malleissa. Valittavissa on kolme erilaista suihkutyyppiä intiimipesuun sekä mahdollisuus lisätä hierovia toimintoja. Voit myös säätää veden asentoa, painetta ja lämpötilaa sekä istuimen asentoa omien mieltymystesi mukaan. Muistitoiminnon ansiosta voit tallentaa yksilölliset asetukset jopa kahdelle henkilölle. Kaikki ominaisuudet ovat helppoja aktivoida mukana toimitettavalla kaukosäätimellä.

Muita mukavuus- ja hygieniaominaisuuksia ovat hajuja poistava suodatusjärjestelmä, lämmitetty istuin, PREMIST-tekniikka ja pehmeästi sulkeutuva istuin. Energiansäästötila aktivoituu automaattisesti, kun WASHLET® ei ole käytössä pitkään aikaan.

Lue lisää valmistajan sivuilta! 

Mittapiirros

Ominaisuudet

Vertaile malleja

Asennusohje

Liitosohje

Asennusvideo

Käyttöohje

Hoito-ohje

 

TOTO RG sisältää:

RG Washlet sis. kaukosäädin

WC GP, seinään kiinnitettävä

Liitossarja

Mini ball venttiili

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia. Käsitelty vesi on täysin turvallista luonnolle ja voidaan huoletta palauttaa kiertoon.

Ennen käyttöä keraamiselle pinnalle sumutetaan vettä, näin lian ja jätteen kertyminen vähenee.

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Suihkusauvan asento voidaan säätää jokaiselle sopivaksi samoin kuin veden lämpötila ja voimakkuus. Käytön jälkeen suihkusauva puhdistaa automaattisesti itse itsensä.

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Tämän lisäksi voit aktivoida älykkään energian säästö ominaisuuden jonka avulla WC-istuin pystyy erottamaan ajan jolloin WC-istuin on usein käytössä ja milloin sitä käytetään vähemmän. Vähän käytetyssä WC-tilassa lämmitys menee automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Deodorizer käyttää tehokasta ilmansuodatinta joka imee ilmaa ennen käyttöä sekä käytön jälkeen. Ilma imetään ionisoidun hiilisuodattimen läpi mikä poistaa ilmasta pahat hajut.

ENERGIANSÄÄSTÖTOIMINTO