TOTO Washletit

TOTO Washlet - Maailman edistyksellisin pesevä WC

TOTO Washlet on tiivistettynä WC bidee-toiminnolla. Suomessa se tunnetaan ehkä paremmin nimellä “Japanilainen vessa” ja sitähän se tavallaan onkin.  Vuonna 1917 perustettu TOTO on myynyt Washletteja yli 60 miljoonaa kappaletta. Washlet on täynnä toinen toistaan edistyksellisimpiä ominaisuuksia, joiden avulla viet WC-tilasi seuraavalle tasolle. Lue alta lisää siitä, mitä kaikkea TOTO Washlet sisältää. 

Suihkusauva

Suihkusauvajärjestelmä on tekniikka jonka avulla on mahdollista käyttää vettä intiimiin puhdistukseen. Tällä saavutetaan parempi hygienian taso sillä vesi puhdistaa paremmin kuin paperi.

Ewater +

Ennen käyttöä WASHLET sumuttaa WC-istuimeen vettä, koska jäte ja lika eivät tuolloin tartu yhtä lujaa kuin kuivaan pintaan. Kun WC-istuin on huuhdeltu, niin WASHLET sumuttaa istuimeen elektrolyyttisesti käsiteltyä ewater+ vettä, jolla on antibakteerisia sekä puhdistavia vaikutuksia.

Kuivaustoiminto

Pesun jälkeen lämminilmanpuhallus kuivaa intiimialueet miellyttävästi.

Istuimenlämmitys

Käyttäjä voi itse säätää haluamansa lämpötilan. WC-istuin on myös esilämmitetty jo ennen kun siihen istutaan. Noustessa lämmitys säätyy automaattisesti minimi asentoon energian säästämiseksi.

Esisumutus

Ennen käyttöä keraamiselle pinnalle sumutetaan vettä, näin lian ja jätteen kertyminen vähenee.

Ilmanraikastin

Deodorizer käyttää tehokasta ilmansuodatinta joka imee ilmaa ennen käyttöä sekä käytön jälkeen. Ilma imetään ionisoidun hiilisuodattimen läpi mikä poistaa ilmasta pahat hajut.